X
تبلیغات
آشپزی می کنم ! پس هستم! :) - نان خامه ای

آشپزی می کنم ! پس هستم! :)

سلام دوستای خوبم! من همین ابتدا باید ازت معذرت بخوام چون یه مدتی بود که فقط سر می زدم و نظرها رو می خوندم!  ولی به خاطر امتحانام نمی تونستم مطلب بذارم! خلاصه امروز تصمیم گرفتم یه چیزی بذارم! یه چیزی که خودم خیلی دوست دارم! نون خامه ای! (یا همون شوی شیرنیسی خودمون! )

من روی این دستور شیرینی رو درست کردم البته با یه مقدار تغییر که آخرش می گم:

مواد لازم برای 20 عدد :

آب یک پیمانه --- آرد سفید قنادی یک پیمانه --- روغن جامد یک سوم پیمانه --- تخم مرغ 4 عدد --- کمی نمک --- نوک قاشق چای خوری وانیل --- و اگر خواستید نان خامه ای کمی پر رنگ تر باشد 2 قاشق غذاخوری شکر .

طرز تهیه :

* فر را روی حرارت 200 درجه یا حرارت بالاتر از آنی که برای پخت کیک ساده تنظیم می کنید ، روشن کنید .
* خوب است کف سینی فر را کمی چرب کنید .
* آرد را الک کرده کنار بگذارید .
* قیف پارچه ای بزرگ برداشته ، ماسوره ی گرد ساده یا کنگره دار را درون آن قرار دهید .

* آب ، روغن ، نمک و شکر ( اگر استفاده می کنید ؛ من خودم شخصاَ نمی ریزم ) را درون قابلمه ریخته ، روی حرارت متوسط بگذارید تا از زیر جوش بزند . نگذارید آب بی خودی بخار شود .
* همین که روغن در آب مذاب شد و آب شروع کرد از زیر حباب زدن ، آرد را یک مرتبه داخل قابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر گلوله شود و دیگر خمیری به دور قابلمه نچسبد .
* خمیر را داخل کاسه ی بزرگی پهن کنید تا داغی آن گرفته شود . حدود 5 دقیقه صبر کنید .
* تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر افزوده هر کدام را جداگانه کاملاَ به خورد آن بدهید و بدانید که راحت ترین وسیله برای این کار دستتان است ( توصیه ی منو جدی بگیرید ) . با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه نمایید .
* خمیر را یک جا داخل قیف ریخته و آنرا با فاصله روی سینی تقسیم کنید . ( این که چه مدلی می زنید به خودتان بستگی دارد . فقط توجه داشته باشید زیاد نازک و درشت نزنید تا پخت نان ها یکسان صورت پذیرد ) .
* سینی را داخل فر بگذارید و بروید دنبال یک کار دیگر و بعد از نیم ساعت برگردید و از دیدن پف نانهایتان یک جیغی بکشید که همه ی اهل خانه بالا بپرند. البته نانها باید 45 دقیقه بپزند . در این مدت اصلاَ در فر را باز نکنید.
* نه خیر سوال نفرمائید : اصلاَ نیازی به پاشیدن آب داخل فر نیست.
قلق نان خامه ای فقط و فقط حرارت بالا و البته رعایت میزان مواد اولیه است .   

منبع :تالار هنر آشپزی

حالا تغییری که من دادم : من به جای ۴ تا تخم مرغ ۳ تا استفاده کردم! (عجب تغییرییییییی!)

اینم عکس خمیر بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها و ورز دادن! دقت کنین که حتما باید تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنین و خوب خوب چنگ بزنین! اولش که تخم مرغ اضافه می کنین خییییلی آبکی میشه ولی وقتی ورز میدین و تخم مرغ خوب به خوردش می ره این شکلی میشه!

خمیر نان خامه ای

و این هم تصویر نهایی نون خامه ای ها! من که خیلی راضی بودم! امیدوارم شما هم خوشت بیاد!

نان خامه ای

شیرینی آمادست! لطفا لذت ببرید...

 

نوشته شده در دوشنبه 8 آذر1389ساعت 0:25 توسط شیوا|


آخرين مطالب
» کیک شربتی
» کیک تولد مامان گلم :)
» کیک تولد برای پدرم و کیک اسفنجی
» بستنی موزی
» کاپ کیک کاکائویی
» تزئین کله قند ( ورژن نهایی )
» ترشی لبو
» تزئین کله قند و حبه قند با رویال آیسینگ
» کیک گورخری
» هندوانه شب یلدا
Design By : Pars Skin